Omdat Vishandel Schot groeit zijn wij op zoek naar nieuwe chef productie.

Bij ons is een chef productie meer dan iemand die een leidinggevende functie heeft. Hij of zij is iemand met véél verstand van vis én met ervaring in de branche. Wij zijn op zoek naar een meewerkend chef. Iemand die de capaciteiten heeft om leiding te geven aan de gehele productie, een goed probleemoplossend vermogen heeft en het leuk vindt om met mensen te werken. Met jouw productie team en andere collega’s voorzie je samen Zuid-Nederland en het noordelijke deel van België van de best mogelijke kwaliteit vis, schelp- en schaaldieren.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. Vanuit onze gloednieuwe vestiging in Tholen controleer je onder hoge druk of alles goed loopt binnen de productie en doe je daarnaast extra kwaliteitscontrole voor specifieke orders.

Wij werken 7 dagen per week in meerdere ploegen, zowel overdag als in nachtdienst. Deze vacature is voor een fulltime medewerker (40 uur).

De ploegchef werkt in principe als volgt:
één week nacht van maandag t/m vrijdag nacht.
één week dag van dinsdag t/m zaterdag
één week dag van maandag t/m vrijdag (of een andere dag vrij indien gewenst)

Wij kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. We laten het liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en kom kijken naar ons mooie nieuwe pand en de uitdagingen welke wij voor je hebben klaar liggen. Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar vacature@vishandel-schot.nl.