Visserij

Het aanbod lijngevangen vis is de specialiteit van Vishandel Schot.  Hierbij is zeebaars van topkwaliteit het niet te missen neusje van de zalm! Ook paling, harder en ansjovis wordt direct bij de visser geselecteerd.

Digitalisering van visafslag

Vishandel Schot gaat met de tijd mee. We monitoren digitaal alle markten van verschillende visafslagen. Zodoende kopen we continu het beste visaanbod tegen de scherpste prijzen via de digitale snelweg op verschillende afslagen in Europa. Als klant geniet u bij vishandel Schot de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Gespecialiseerde groothandel

Sommige exotische vissoorten of schaal- en schelpdieren worden rechtstreeks ingekocht in het buitenland bij de bron. Denk hierbij aan coquilles, gamba’s en bijvoorbeeld Middellandse zeevis.

Visidee Tholen

Op het Terraplein 6 in Tholen u onze prachtige winkel van Vishandel Schot Tholen. U heeft hier de keuze uit een groot assortiment, maar kunt u ook terecht voor de lekkerste broodjes, salades en menu’s voor een gezonde vis-lunch. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.visidee.nl.