Omdat Vishandel Schot Tholen groeit zijn wij op zoek naar een nieuwe nachtchauffeurs.

Bij ons is een bezorger meer dan iemand die een pakket van punt a naar punt b brengt. Hij of zij is iemand die zelfstandig is, een goed probleemoplossend vermogen heeft en het leuk vindt om met mensen te werken. Chauffeurs zijn het aanspreekpunt van ons bedrijf en voorzien samen met ons Zuid-Nederland en het noordelijke deel van België van de best mogelijke kwaliteit vis, schelp- en schaaldieren.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. Vanuit onze gloednieuwe vestiging in Tholen ga je met een koelauto van ons richting verschillende klanten om vis te bezorgen. B-rijbewijs is voldoende. Jij checkt voor vertrek of alles compleet is en bezorgd de producten tot in de koeling van de klant. De nachtroute is van dinsdag t/m zaterdagochtend. Hij start om 01:00 vanuit Tholen en je vertrekt uiterlijk om 02:30 om onze klanten in de nacht te bevoorraden. Rond 10:00 ben je weer terug in Tholen en is je dienst klaar.

Tijdens deze nachtdienst is het erg rustig op de weg, een unieke ervaring voor menig chauffeur.

Word jij mijn nieuwe collega?

Heb je weleens met verschillende mensen hetzelfde doel gehad? Samen aan een prachtig product werken en zorgen dat je het samen doet. Dat is waar ik écht van kan genieten! Ondanks iedere dag weer nieuwe uitdagingen op je pad gooit, tóch met elkaar het kunnen oplossen. Als chauffeur bij Vishandel Schot Tholen heb je erg veel vrijheid en zijn je dagen vol dynamiek. Je wordt uitgedaagd mee te denken met de klant, geweldig!

 

-Erik, chauffeur

Extra informatie:
Geen trainings- of jogginspak. Korte broek bij warm weer is geen probleem. Je krijgt van ons werkkleding. (polo/vest)

We kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. We laten het liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en kom kijken naar de mooie bus die op jou staat te wachten! Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar vacature@vishandel-schot.nl.