Theoretisch gezien zijn wij een import- en exportgroothandel in vis, schelp- en schaaldieren, een kwaliteitsleverancier voor de horeca en detailhandel. We zijn direct actief in de aankoop van verse vis op meerdere visafslagen in Europa en gespecialiseerd in lijngevangen vis als zeebaars en snoekbaars. Onze focus ligt op de horeca.

Praktisch gezien zijn we meer dan een leverancier. Uiteraard kunt u bij ons uw verse vis (en alles wat daar bij hoort) bestellen, maar wanneer u klant bij ons bent komt er veel extra bij. Waar nodig adviseren we graag over welke vissoorten het beste passen in welke periode, u krijgt duidelijk te horen wat nu eigenlijk de netto kosten zijn, u kunt ons altijd bereiken voor vragen en wanneer u echt zonder vis zit op een onmogelijk moment dan proberen wij het ook nog voor u op te lossen!

Een stukje historie

In 1954 is het bedrijf gestart waarna het in de loop der jaren een groothandel is geworden. Sinds 2006 is Arnoud de Jager eigenaar van Vishandel Schot. Arnouds achtergrond ligt bij het kweken van tarbot op grote schaal voor consumptiedoeleinden. De vraag naar levering van tarbot rechtstreeks aan de horeca werd steeds groter, en door de goede kwaliteit en service groeide snel de vraag naar levering van andere visproducten. Arnoud ontdekte een nieuwe passie in het klantcontact met restaurants en wilde vraag naar diverse vissoorten graag honoreren. Voor inkoop van zijn vis werkte Arnoud intensief samen met de voormalig eigenaar van Vishandel Schot. Gekscherend kwam het voorstel om het bedrijf over te nemen. De rest is geschiedenis.

De mensen van

In Tholen werkt een team van ruim 25 enthousiaste en betrokken werknemers met liefde voor het vak. Zowel het kantoorpersoneel, de chauffeurs en de bewerkers vinden de goede sfeer belangrijk en hebben de drive om de klanten dagelijks te voorzien van hun wensen. Heeft u vragen dan kunt u altijd bij één van deze personen terecht.

Arnoud de Jager

Eigenaar

Leen Deurloo

Inkoop

Sander Deurloo

Eigenaar

Rosalie Eerland

Office management

Mariandel Wessels

Office management

Harry van Heijst

Account manager

Ad Timmermans

Chauffeur

Miriam Bevelander

Chauffeuse

Kees Deurloo

Kees Deurloo

Chauffeur

wim-van-kempen2

Willem van Kempen

Chauffeur

ben-schoonen2

Ben Schoonen

Chauffeur

Marijke van Aken

Chauffeuse

Suze van der Wel

Chauffeuse

Jolanda de Jager

Chauffeuse

 

Joris Kodde

Chauffeur

Thom Luijks

Chauffeur

Ahmet Aydin

Productiemedewerker

Willem Bal

Eigenaar

Ronald van Gorzel

Productiemedewerker

Arie Bout

Productiemedewerker

Stephen Rodgers

Productiemedewerker

Bram Bijl

Productiemedewerker

Daan Deurloo

Chauffeur

Maaike Boon

Productiemedewerkster

omer3

Ömer Özeren

Productiemedewerker