Omdat Vishandel Schot Tholen groeit zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs.

Bij ons is een bezorger meer dan iemand die een pakket van punt a naar punt b brengt. Hij of zij is iemand die zelfstandig is, een goed probleemoplossend vermogen heeft en het leuk vindt om met mensen te werken. Chauffeurs zijn het aanspreekpunt van ons bedrijf en voorzien samen met ons Zuid-Nederland en het noordelijke deel van België van de best mogelijke kwaliteit vis, schelp- en schaaldieren.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. Vanuit onze gloednieuwe vestiging in Tholen ga je met een koelauto van ons richting verschillende klanten om vis te bezorgen. B-rijbewijs is voldoende. Jij checkt voor vertrek of alles compleet is en bezorgd de producten tot in de koeling van de klant. Wij werken 7 dagen per week en de vertrektijden variëren van 23:00 uur ‘s avonds tot 8:30 uur ‘s morgens. Jij kan zelf aangeven welke dag en tijd het beste uit komt.

Wij zijn op zoek naar vaste chauffeurs.

Word jij mijn nieuwe collega?

Het collegiale contact is iets wat ik bij Vishandel Schot Tholen als enorm prettig ervaar. Naar verloop van tijd zijn enkele van mijn collega’s zelfs goede vrienden geworden! Dat is tekenend voor de sfeer op de werkvloer. De sfeer is top, het is gezellig maar iedereen is tegelijk scherp en presteert prima onder druk. Die combinatie is érg fijn! Het gevoel wanneer je zelf alles voor je route bij elkaar hebt gepakt, gecontroleerd hebt en in de bus hebt geladen is heerlijk. Het gevoel dat het weer gelukt is om op tijd weg te rijden geeft dagelijks weer een kick.

 

-Jeffrey, chauffeur

Extra informatie:
Nette kleding, geen trainings- of jogginspak. Korte broek bij warm weer is geen probleem. Wanneer je vaker bij ons werkt krijg je werkkleding van ons. (polo/vest)

We kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. We laten het liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en kom kijken naar de mooie bus die op jou staat te wachten! Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar vacature@vishandel-schot.nl.