Omdat Vishandel Schot groeit zijn wij op zoek naar nieuwe productie medewerkers.

Bij ons is een productie medewerker meer dan iemand die alleen orders kan pikken. Hij of zij is iemand die zelfstandig is, een goed probleemoplossend vermogen heeft en het leuk vindt om met mensen te werken. Productie mederwerkers zijn de spil binnen ons bedrijf en samen met ons team voorzien wij Zuid-Nederland en het noordelijke deel van België van de best mogelijke kwaliteit vis, schelp- en schaaldieren.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. In onze gloednieuwe vestiging in Tholen werk je snel en secuur, om te zorgen dat onze chauffeurs op tijd hun routes kunnen gaan rijden. Je hebt niet direct verstand van vis nodig, dat kunnen wij je bieden. Er is hiervoor zelfs een mogelijkheid tot een MBO opleiding vanuit ons. Mocht je al wel (veel) ervaring hebben in de vis, ben je ook van harte welkom!

Wij werken 7 dagen per week in meerdere ploegen, zowel overdag als in nachtdienst. Deze vacature is voor een fulltime medewerker (40 uur).

Word jij mijn nieuwe collega?

Ik werk nog niet zo lang bij Vishandel Schot, ongeveer 8 maanden. Maar ik zat al wel sinds mijn 15e in de vis. Ik kreeg een tip van vrienden die hier al werkten dat ik ook eens moest komen kijken. En dat werkte, het team is erg gezellig en goed op elkaar ingespeeld. Dat vind ik erg belangrijk. De nachtdiensten vallen écht mee, daar ben je zo aan gewend en bieden eigenlijk alleen maar voordelen.

In mijn vrije tijd kook ik graag, dus om ook op mijn werk met de best mogelijke producten bezig te zijn kan ik alleen maar van genieten! Soms is het ongelofelijk wat een prachtige producten ik in m’n handen heb hier.

 

– Joost, medewerker productie

 

 

Extra informatie:
Iedere dag ligt er netjes schone kleding voor je klaar, om over je eigen kleding heen te trekken. Hierdoor werken we hygiënisch en hoef je jezelf geen zorgen te maken over je eigen kleding.

Wij kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. Wij laten het liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en kom kijken naar ons mooie nieuwe pand en alles wat we jou kunnen bieden. Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar vacature@vishandel-schot.nl.