Omdat Vishandel Schot Tholen groeit zijn we op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger buitendienst.

Bij ons is een vertegenwoordiger een op-en-top adviseur. Je hebt ruime kennis over vis en visproducten, om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Jouw kennis kan je zowel hebben opgedaan in de horeca wereld, als in de visbranche.

Je hebt veel vrijheid en kan zelfstandig werken. Snel schakelen en problemen direct oplossen is waar je van houd. Onze klanten moeten op jou kunnen bouwen en vertrouwen.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. Vanuit onze gloednieuwe vestiging in Tholen werken we hard om deze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ze. Je werkt nauw samen met je collega’s op kantoor en in de productie. Je werkt zowel op kantoor, als onderweg en vanuit huis.

Word jij mijn nieuwe collega?

Ik zit al vrijwel heel mijn leven in de horeca en heb een grote affiniteit met vis. Nu op mijn 38e komt alles samen in deze functie bij Vishandel Schot Tholen. Ik geniet van de momenten dat ik problemen op kan lossen voor mijn klanten, omdat ik ook in hun schoenen gestaan heb weet ik precies hoe ik ze kan helpen. Problemen bestaan daardoor niet, het zijn uitdagingen en daar hou ik van! Het werk is erg variabel, maar het is altijd persoonlijk. Combineer dat met mooie producten, een leuk team en je hebt écht een top baan!

– Jan

Extra informatie:
Deze functie is geschikt voor een doorzetter, iemand die een baan zoekt met uitdaging en vrijheid.

We kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. We laten onze aanpak liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar vacature@vishandel-schot.nl.