Gambero rosso is een prachtproduct met een heerlijke smaak. De Rode garnalen, de Sublime (Korrels van rode garnaal), de elixer, en de carpaccio. Een heerlijke culinaire toevoeging aan uw keuken, makkelijk te bewaren in de diepvries.


Gambero Rosso product aanbod

  • Gambero rosso 18/20 XXL
  • Gambero Rosso 27/30 XL

De Gambero Rosso Shrimp (Aristaemorpha foliacea) is een garnaal die wordt geleverd in de XL en de XXL uitvoering, dit houdt in dat er tussen de 27 tot 30 in een XL verpakking zitten en 18 tot 20 stuks in een XXL verpakking. De garnaal wordt gevangen in de centraal gelegen wateren van de Middellandse zee bij Italië. De garnaal heeft een prachtige diep oranjerode kleur met een compacte structuur, welke het snijden ervan makkelijk maakt. Gambero Rosso garnalen hebben lichtzoete tonen die de zintuigen doen prikkelen en hebben een zeer aangename rokerige nasmaak.

Hij leeft op een diepte van ongeveer 700 meter, waar de Gambero rosso garnaal wordt gestreeld door sterke zeestromingen die de garnaal puur maken. De hoge verdamping van de Middellandse Zee verrijkt de garnaal met minerale zouten, waardoor het een onmiskenbare en unieke smaak krijgt.

De vers gevangen rode garnaal ondergaat een thermische schok bij een temperatuur van -50°C in vriestunnels, waardoor de voedingseigenschappen, textuur en smaak behouden blijven. Door ze vervolgens in de vriezer te bewaren op een temperatuur van -18°C blijft de originele kwaliteit van de rode garnaal gegarandeerd bewaard. Daarnaast is de garnaal 100% sulfietvrij en kan deze kort gebakken, rauw in tartaar of als carpaccio geserveerd worden.


  • Gambero Rosso Sublime (grains) 50g

Gambero rosso Sublime is een uiterst verfijnd product met een rijke en sterke smaak. Harmonieus gemaakt door lichte toetsen van munt, tijm en citroen.


  • Gambero Rosso Elixer Bottle 100ml

Elixer van de gamba rosso Mazara op oliebasis. De gamba Rosso Mazara (Aristaemorpha foliacea) is verwerkt in deze prachtige fles tot een elixer op oliebasis. Perfect voor elke culinaire bereiding.


  • Gambero Rosso Carpaccio (Blend) 10 x 55g (550 gram)

De meest verse exemplaren worden met vaardigheid en nauwkeurigheid gekozen en met de hand gepeld en voorzichtig tot een perfecte schijf geslagen. De perfecte fusie van de rode garnaal met zijn sterke, uitgesproken smaak versterkt door de bekende zoetheid van de nassa gobetto.

Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch, via onze website en via de mail. Wij zijn bereikbaar via verkoop@vishandel-schot.nl, op nummer 0031(0)166602540 en via www.vishandel-schot.nl.

Wilt u ook toegang tot alle producten inclusief alle actuele prijzen? Maak dan nu een account aan op ons bestelprogramma! Via: www.vishandel-schot.nl/aanmelding-inone.