Zeeuwse-bodem-cultuur-mosselen

Zeeuwse Bodem mosselen

Het Zeeuwse bodem mossel seizoen gaat weer van start! Een mooi product op uw menukaart. Een heerlijke smaak en een goede gevuld mossel? Kies dan voor de Zeeuwse bodem mossel. Proces bodem mossel Het seizoen van de Zeeuwse bodemmosselen gaat weer beginnen! De Zeeuwse bodemcultuur …

Zeeuwse Bodem mosselen Lees verder »

gambero-rosso-garnalen

Gambero Rosso

Gambero rosso is een prachtproduct met een heerlijke smaak. De Rode garnalen, de Sublime (Korrels van rode garnaal), de elixer, en de carpaccio. Een heerlijke culinaire toevoeging aan uw keuken, makkelijk te bewaren in de diepvries. Gambero Rosso product aanbod Gambero rosso 18/20 XXL Gambero …

Gambero Rosso Lees verder »

Kom bij ons werken!

Productietoppers zijn bij ons altijd welkom. Wij zijn op zoek naar mensen die graag ons team komen versterken. Het liefst met ervaring in de vis maar zonder ervaring mag jij ook altijd solliciteren. Als jij maar een goede dosis met zin en interesse meeneemt! Mogelijkheid …

Kom bij ons werken! Lees verder »

Oesters (plat)

Oesters

Valentijnsdag, de dag van de liefde, zit er alweer aan te komen. Onze tip om er een extra romantische dag van te maken: oesters. De oester staat als sinds de oudheid symbool voor liefde en passie. Een voorbeeld is het verhaal over Giacomo Casanova, die …

Oesters Lees verder »

Skrei

Het is weer zover, het skrei-seizoen staat weer voor de deur! Ieder jaar zo rond deze tijd staan honderden vissers op de eilandengroep Lofoten te trappelen om aan de slag te gaan, de skrei komt er weer aan! De skrei zwemt naar de Lofoten om …

Skrei Lees verder »