Nieuws

Nieuwe collega?

Ben jij of ken jij de beste collega voor ons? Dan is dit de kans om in één van de leukste bedrijven in Nederland aan de slag te gaan! 

De Zeeuwse platte oester.

Product omschrijving De platte oesters worden gekweekt in de Oosterschelde en Grevelingen. Het duurt 5 à 6 jaar voor een platte oester klaar is voor consumptie. De oesters hebben een lekkere, specifieke smaak. Als de oesters lang genoeg in de Zeeuwse wateren hebben gelegen krijgen ze het predicaat Zeeuwse oester. Platte oesters worden op commerciële …

De Zeeuwse platte oester. Lees verder »

Duurzame inzetbaarheid

Als organisatie investeren wij in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, zodat ze bij Vishandel Schot Tholen willen en blijven werken. De belangrijkste voorwaarden daarbij zijn dat de medewerkers gemotiveerd, gezond zijn en in een prettige werksfeer het werk doen. Door mee te doen aan dit traject hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan …

Duurzame inzetbaarheid Lees verder »

BORR fundraising restaurant

Blik op Roparun- Roparun Team NNN organiseert voor de 3de keer een culinair diner ten bate van de Roparun. Dit geweldige diner zal plaats vinden op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april in de oude metaalgieterij Gemcast in Bergen Op Zoom. En waarschijnlijk zal zondagmiddag 8 april er ook bij komen (deze middageditie start om 13.00 uur). Vanaf deze unieke locatie verwelkomt het …

BORR fundraising restaurant Lees verder »

De Yellowtail Kingfish

Het beste halen we van dicht bij huis, aan de zuidelijke kant van de Zeelandbrug vlak bij Colijnsplaat om precies te zijn: de Yellowtail Kingfish uit Zeeland. Kingfish Zeeland maakt gebruik van zuiver Oosterscheldewater om deze biologisch gevoede, antibioticavrije delicatesse te leveren. Het is een veelzijdige vis welke zich voor veel verschillende bereidingen laat lenen. Zowel …

De Yellowtail Kingfish Lees verder »

De Canadese kreeft

Canada is één van de bekendste landen als het om kreeft gaat. Gelegen aan de oostkust bij de Atlantische Oceaan ligt het eiland Nova Scotia waar de meeste kreeften aangeland worden. Deze delicatesse kun je hier dan ook voor weinig geld eten. In de verschillende havens op het eiland zie je veel vangkooien die worden …

De Canadese kreeft Lees verder »

Coquille St. Jacques

Het seizoen van de Franse coquilles is weer volop begonnen. De coquille wordt gevangen d.m.v. vissersboten met sleepnetten. Het is wereldwijd één van de belangrijkste schelpdieren voor de visserij. Het is een product wat weinig toevoegingen nodig heeft om op smaak te komen en zeer populair in de gastronomie. Saint Jacques De coquilles zijn al jaren …

Coquille St. Jacques Lees verder »